Hirdetés


2019. május 5.

 

Részvéttel jelentem, hogy elhunyt Ürögi Lajosné Gere Irén 64 éves asszonytestvérünk, aki az Ady Endre utcában lakott. Temetése csütörtökön 14 órakor lesz. Jelentették Cs. Szabó Pál 85 éves férfitestvérünk halálát, aki a Dunaharaszti utcában lakott. Temetése előreláthatóan pénteken lesz. Isten adjon vigasztalást és megnyugvást a gyászoló Családoknak! 

Az imanaptárunk szerint a Gyáli Református Egyházközségért és lelkipásztoráért: Gyimóthy Zsoltért imádkoznak az egyházmegye gyülekezetei. Hordozzuk mi is imádságban őket.

 

Heti alkalmaink:

Hétfőn fél 8-kor áhítat, du. 6 órakor felnőtt-konfirmációra előkészítő, 7 órakor presbiteri bibliaóra

Kedden du. 6 órakor imaóra

Szerdán du. fél 6-kor énekkar próba

Csütörtökön du. 6-kor bibliaóra

Pénteken du. 4 és 5 órakor konfirmandus óra, háromnegyed 6-kor énekkari próba

Vasárnap 10 órakor istentisztelet és gyermek-istentisztelet

 

Istennek legyen hála, megkezdődött a gyülekezeti ház befejező szakaszának az építése. Reménység szerint nyárra készen is lesz. Hétfőtől a parókia és a lelkészi hivatal felújítása is elkezdődik, így a gyülekezeti teremben tartott alkalmaink a templomban lesznek megtartva. Hálás szívvel köszönjük a Testvérek segítségét, óriási munkát végeztek a gyülekezeti terem kipakolásával. Jobbulást kívánunk mindazoknak, akik a munkák során nem kímélték, sőt túlerőltették magukat, és ez kihatott a testi állapotukra.

Május 18-án egy egész napos zenés alkalom lesz a templomunkban, Ádám Jenőről, a Szigetszentmiklóson született református zeneszerzőről emlékezünk meg a város kórusainak közreműködésével. A részletes programot jövő vasárnap tudjuk ismertetni.

Május 23-án, du. 6 órakor lesz az áldozócsütörtöki istentisztelet, de a konfirmációra nem ezen a napon, hanem június 2-án, vasárnap kerül sor.

Hirdetem az adakozást, tudva, hogy a jókedvű adakozót szereti az Isten.