Hirdetés


2018. augusztus 05.

 

Részvéttel jelentem, hogy az elmúlt héten, hétfőn eltemettük Förhécz Lajos 85 éves  férfitestvérünket, aki a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Isten adjon vigasztalást a gyászoló Családnak!

Emlékharang szólt szombaton a 2 évvel ezelőtt, 24 éves korában elhunyt Suciu Alexandra nőtestvérünk emlékére, aki a Vajda János utcában lakott. Betegségében hűséggel és odaadással gondozták szülei és nagymamái. Isten adjon megnyugvást és békességet az emlékező Családnak!

 

Heti alkalmaink:

 

Hétfőn este 7 órakor presbiteri gyűlés

Kedden du. 6 órakor imaóra

Csütörtökön du. 6 órakor bibliaóra

Vasárnap 10 órakor istentisztelet

 

Szeretettel hívjuk a Testvéreket az egyházmegyei gyülekezeti találkozóra, mely szeptember 8-án lesz Alsónémediben. Aki szeretne jönni, az írja fel a nevét a kijáratnál lévő papírra, vagy jelentkezhet a gyülekezetünk honlapján is: www.szszm-reformatus.hu. Jelentkezni augusztus 20-ig lehet, eddig      jelezték részvételi szándékukat.

Az egyházmegyei imanaptárunk szerint a Nagykátai missziói gyülekezetért és lelkipásztoráért: Faragó Dávidért imádkozunk.

Hálás szívvel köszönjük a leégett nagydobronyi imaház és óvoda újjáépítésére adott perselyadományt, amely <> Ft lett, és amelyet már tovább is utaltunk. Isten áldja meg a jószívvel adakozó Testvéreket!

 

Hirdetem az adakozást, tudva, hogy a jókedvű adakozót szereti az Isten.

 

Záróének a 299. dicséret mind az 5 verse, az első vers így kezdődik: „Jézus hív, bár zúg, morajlik életünk vad tengere”, utána a Himnuszt énekeljük.