Hirdetés


2017. november 12.

 

 

 

 

 

Heti alkalmaink:

 

Hétfőn fél 8-kor áhítat

 

Szerdán du. 6 órakor énekkari próba

 

Pénteken du. 5 órakor Szorgos kezek, valamint konfirmandus órák, fél 6-kor énekkari próba.

 

Szombaton du. 5 órakor ifióra

 

Vasárnap 10 órakor istentisztelet, és gyermek-istentisztelet

 

 

 

A héten minden este 6 órai kezdettel a Városi Művelődési Házban ismét megtartjuk az ökumenikus bibliaórák hetét, kivéve szerdán, akkor az újvárosi gyülekezet templomában leszünk. A téma a reformáció. A részletes programot a plakáton és a szórólapokon találják a Testvérek. Mindenkit szeretettel várunk. BIBLIAÓRA NEM LESZ.

 

Kedden du. fél 3-kor a Bíró Lajos Általános Iskolában S. Becz Pál Magyar Nyelvi Emlékversenyt szervezünk a diákoknak. Kérjük, hogy néhány tányér süteményt, pogácsát hozzanak a Testvérek, kb. 60 résztvevőre számítunk.

 

A Szorgos kezek szívesen elkészítik az adventi koszorút, ha valaki ezt megrendeli tőlük. Az adventi vásáron megvásárolható lesz, annak árával a karácsonyi szeretetcsomagokhoz járulunk hozzá.

 

Az imanaptárunk szerint a Tószeg-Tiszavárkonyi Társegyházközségért imádkoznak a megye gyülekezeteiben. Imádkozzunk mi is a gyülekezetért, melynek jelenleg nincs lelkipásztora.

 

Szombaton délután 2 órakor lesz Majosházán a Hospice-ház felavatása, melynek építését a gyülekezetünk is támogatta. Mindenkit szeretettel várnak az ünnepségre, és az azt követő szeretetvendégségre.

 

Hirdetem az adakozást, tudva, hogy a jókedvű adakozót szereti az Isten.

 

Fenntartói járulékot Kovácsné Zelenka Áginál lehet befizetni, vagy a parókián.

 

Záróének a 457. dicséret 2. és 3. verse, a 2. vers így kezdődik: Ó, Jézus, most kopogtatsz, sebhelyes még a kéz.